Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een invalide auto in Groningen of omgeving, dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! Wij hebben meerdere soorten nieuwe én occasion invalide auto’s in ons assortiment. Omdat deze auto’s ook nog eens helemaal kunnen worden aangepast naar uw wens, kunnen wij u in Groningen en omgeving voorzien van een invalide auto die perfect aansluit op uw behoeftes!

Voordelen invalide auto in Groningen

Door middel van een invalide auto kunnen de gebruikers hiervan op een gemakkelijke wijze deelnemen aan het verkeer. De aangepaste auto’s kunnen worden voorzien van meerdere gemakken en uitrustingen. Omdat het aangepaste vervoersmiddel kan worden aangepast aan uw wensen kent het aanschaffen van een invalide auto bij Kikkert Rolstoelauto’s meerdere voordelen.

  • Op een veilige en verantwoorde wijze deelnemen aan het verkeer
  • Standaard eigenschappen, maar daarnaast is de auto aan te passen aan uw wensen
  • Ook voor de verkoop van uw invalide auto in Groningen en omgeving kunt u in de toekomst weer bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht

Eigenschappen invalide auto

Een invalide auto in Groningen en omgeving kan van meerdere gemakken worden voorzien. Er zitten vaak standaard eigenschappen in de aangepaste auto, zodat de gebruiker op een eenvoudige manier kan deelnemen aan het verkeer. Buiten deze standaard eigenschappen kan een invalide auto bij Kikkert Rolstoelauto’s op maat worden gemaakt. Dat houdt dus in dat u een aangepast vervoersmiddel aanschaft wat helemaal is afgesteld op uw wensen!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

Niet alleen voor de aanschaf van een aangepaste auto in Groningen en omgeving kunt u bij Kikkert terecht. Ook voor overige zaken zoals bijvoorbeeld de verkoop van uw invalide auto of de taxatie ervan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u op zoek bent naar een garantie- en serviceovereenkomst helpen wij u ook graag verder!

Neem gerust contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van invalide auto’s in Groningen? Neem dan contact met ons op! Bij Kikkert helpen wij u graag verder om u te kunnen voorzien in een aangepaste auto die helemaal aansluit op uw wensen. Ook wanneer u vragen heeft over de verkoop van uw huidige invalide auto of de taxatie hiervan, kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag samen met u uw wensen door om zo te komen tot de meest geschikte invalide auto.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s