Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Emmen

Wanneer u op zoek bent naar een invalide auto in Emmen of omgeving, dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! Wij hebben meerdere soorten nieuwe én occasion invalide auto’s in ons assortiment. Omdat deze auto’s ook nog eens helemaal kunnen worden aangepast naar uw wens, kunnen wij u in Emmen en omgeving voorzien van een invalide auto die perfect aansluit op uw behoeftes!

Voordelen invalide auto in Emmen

Door middel van een invalide auto kunnen de gebruikers hiervan op een gemakkelijke wijze deelnemen aan het verkeer. De aangepaste auto’s kunnen worden voorzien van meerdere gemakken en uitrustingen. Omdat het aangepaste vervoersmiddel kan worden aangepast aan uw wensen kent het aanschaffen van een invalide auto bij Kikkert Rolstoelauto’s meerdere voordelen.

  • Een mobiele en veilige deelname aan het verkeer
  • De invalide auto is aan te passen naar wens en kan dus ‘op maat’ voor u worden gemaakt
  • Niet alleen voor inkoop, ook voor taxatie en verkoop van uw huidige aangepaste auto in Emmen en omgeving kunt u bij Kikkert terecht.

Eigenschappen invalide auto

Een invalide auto in Emmen en omgeving kan van meerdere gemakken worden voorzien. Er zitten vaak standaard eigenschappen in de aangepaste auto, zodat de gebruiker op een eenvoudige manier kan deelnemen aan het verkeer. Buiten deze standaard eigenschappen kan een invalide auto bij Kikkert Rolstoelauto’s op maat worden gemaakt. Dat houdt dus in dat u een aangepast vervoersmiddel aanschaft wat helemaal is afgesteld op uw wensen!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

U kunt bij Kikkert niet alleen terecht voor de aanschaf van uw invalide auto. Zo kopen we bijvoorbeeld ook zelf invalide auto’s in. Wanneer uw aangepaste voertuig overbodig geworden is, nemen wij deze dus graag over. Verder kunnen wij u helpen aan een garantie- en serviceovereenkomst, zodat u met een goed en zeker gevoel kunt deelnemen aan het verkeer met uw invalide auto.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een invalide auto in Emmen? Of wilt u juist af van uw huidige? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen! Ook met al uw overige vragen met betrekking tot invalide auto’s of de in- en verkoop en taxatie hiervan, kunt u bij één van onze medewerkers terecht. Wij staan u graag te woord om u te voorzien in uw behoeftes op het gebied van een invalide auto in Emmen en omliggende steden of dorpen.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s