Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Eindhoven

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van invalide auto’s in Eindhoven? Dan helpen wij u bij Kikkert Rolstoelauto’s graag op weg. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van aangepaste auto’s kunnen wij u voorzien in een invalide auto die helemaal naar uw wens is aangepast. Ook wanneer uw huidige invalide auto overbodig is geworden, kunt u bij ons terecht.

Voordelen invalide auto in Eindhoven

De mogelijkheden bij een invalide auto in Eindhoven zijn talloos. De invalide auto wordt uitgerust met standaard eigenschappen en kan daarnaast worden aangepast aan de wensen en behoeftes van de gebruiker. Dat zorgt ervoor dat er veel voordelen zijn bij het aanschaffen van een invalide auto, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit.

  • Op een veilige en verantwoorde wijze deelnemen aan het verkeer
  • De invalide auto is aan te passen naar wens en kan dus ‘op maat’ voor u worden gemaakt
  • Niet alleen voor inkoop, ook voor taxatie en verkoop van uw huidige aangepaste auto in Eindhoven en omgeving kunt u bij Kikkert terecht.

Eigenschappen invalide auto

Na het aanschaffen van de invalide auto in Eindhoven of omgeving wilt u natuurlijk dat deze aan alle veiligheidsnormen en belangrijke eigenschappen voldoet. Een aantal eigenschappen die u in een aangepaste auto kunt terugvinden, zijn bijvoorbeeld functionele dingen als een oprijplaat of een vastzetsysteem voor een rolstoel.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

U kunt bij Kikkert niet alleen terecht voor de aanschaf van uw invalide auto. Zo kopen we bijvoorbeeld ook zelf invalide auto’s in. Wanneer uw aangepaste voertuig overbodig geworden is, nemen wij deze dus graag over. Verder kunnen wij u helpen aan een garantie- en serviceovereenkomst, zodat u met een goed en zeker gevoel kunt deelnemen aan het verkeer met uw invalide auto.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een invalide auto in Eindhoven? Of wilt u juist af van uw huidige? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen! Ook met al uw overige vragen met betrekking tot invalide auto’s of de in- en verkoop en taxatie hiervan, kunt u bij één van onze medewerkers terecht. Wij staan u graag te woord om u te voorzien in uw behoeftes op het gebied van een invalide auto in Eindhoven en omliggende steden of dorpen.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s