Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Den Haag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van invalide auto’s in Den Haag? Dan helpen wij u bij Kikkert Rolstoelauto’s graag op weg. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van aangepaste auto’s kunnen wij u voorzien in een invalide auto die helemaal naar uw wens is aangepast. Ook wanneer uw huidige invalide auto overbodig is geworden, kunt u bij ons terecht.

Voordelen invalide auto in Den Haag

De mogelijkheden bij een invalide auto in Den Haag zijn talloos. De invalide auto wordt uitgerust met standaard eigenschappen en kan daarnaast worden aangepast aan de wensen en behoeftes van de gebruiker. Dat zorgt ervoor dat er veel voordelen zijn bij het aanschaffen van een invalide auto, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit.

  • Op een veilige en verantwoorde wijze deelnemen aan het verkeer
  • Standaard eigenschappen, maar daarnaast is de auto aan te passen aan uw wensen
  • Ook voor de verkoop van invalide auto’s in Den Haag en omgeving kunt u in de toekomst weer bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht.

Eigenschappen invalide auto

Een invalide auto in Den Haag en omgeving kan van meerdere gemakken worden voorzien. Er zitten vaak standaard eigenschappen in de aangepaste auto, zodat de gebruiker op een eenvoudige manier kan deelnemen aan het verkeer. Buiten deze standaard eigenschappen kan een invalide auto bij Kikkert Rolstoelauto’s op maat worden gemaakt. Dat houdt dus in dat u een aangepast vervoersmiddel aanschaft wat helemaal is afgesteld op uw wensen!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

Ook voor andere zaken die te maken hebben met een invalide auto in de buurt van Den Haag kunt u bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht. Zo kunnen wij u naast het verkopen van invalide auto’s voorzien in de inkoop van uw huidige aangepaste auto. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het taxeren van uw invalide auto. Daarvoor kunt u bij ons langskomen of het taxatieformulier invullen.

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van een invalide auto in Den Bosch? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voor de verkoop van uw huidige aangepaste vervoersmiddel of de taxatie hiervan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers komen graag samen met u tot de meest geschikte oplossing!

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s