Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Breda

Bent u van plan om een invalide auto te gaan kopen in Breda of oriënteert u zich op de mogelijkheden hiervan? Dan kunnen wij helpen om u daarin te voorzien! Kikkert Rolstoelauto’s heeft een uitgebreide expertise op het gebied van invalide auto’s. Zowel voor in- als verkoop van aangepaste auto’s kunt u bij ons terecht.

Voordelen invalide auto in Breda

Een invalide auto in Breda kan eraan bijdragen dat een invalide weggebruiker op een mobiele en veilige wijze kan deelnemen aan het verkeer. Om de aangepaste auto zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, kan deze ‘standaard’ voorzien worden van eigenschappen als een oprijplaat en een vastzetsysteem voor een rolstoel.

  • Een mobiele en veilige deelname aan het verkeer.
  • De invalide auto is aan te passen naar wens en kan dus ‘op maat’ voor u worden gemaakt
  • Niet alleen voor inkoop, ook voor taxatie en verkoop van uw huidige aangepaste auto in Breda en omgeving kunt u bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht.

Eigenschappen invalide auto

Na het aanschaffen van de invalide auto in Breda of omgeving wilt u natuurlijk dat deze aan alle veiligheidsnormen en belangrijke eigenschappen voldoet. Een aantal eigenschappen die u in een aangepaste auto kunt terugvinden, zijn bijvoorbeeld functionele dingen als een oprijplaat of een vastzetsysteem voor een rolstoel.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

Niet alleen voor de aanschaf van een aangepaste auto in Breda en omgeving kunt u bij Kikkert terecht. Ook voor overige zaken zoals bijvoorbeeld de verkoop van uw invalide auto of de taxatie ervan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u op zoek bent naar een garantie- en serviceovereenkomst helpen wij u ook graag verder!

Neem gerust contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van invalide auto’s in Breda? Neem dan contact met ons op! Bij Kikkert helpen wij u graag verder om u te kunnen voorzien in een aangepaste auto die helemaal aansluit op uw wensen. Ook wanneer u vragen heeft over de verkoop van uw huidige invalide auto of de taxatie hiervan, kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag samen met u uw wensen door om zo te komen tot de meest geschikte invalide auto.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s