Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een invalide auto in Amsterdam of omgeving, dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! Wij hebben meerdere soorten nieuwe én occasion invalide auto’s in ons assortiment. Omdat deze auto’s ook nog eens helemaal kunnen worden aangepast naar uw wens, kunnen wij u in Amsterdam en omgeving voorzien van een invalide auto die perfect aansluit op uw behoeftes!

Voordelen invalide auto in Amsterdam

Door middel van een invalide auto kunnen de gebruikers hiervan op een gemakkelijke wijze deelnemen aan het verkeer. De aangepaste auto’s kunnen worden voorzien van meerdere gemakken en uitrustingen. Omdat het aangepaste vervoersmiddel kan worden aangepast aan uw wensen kent het aanschaffen van een invalide auto bij Kikkert Rolstoelauto’s meerdere voordelen.

  • Een mobiele en veilige deelname aan het verkeer
  • De invalide auto is aan te passen naar wens en kan dus ‘op maat’ voor u worden gemaakt
  • Niet alleen voor inkoop, ook voor taxatie en verkoop van uw huidige aangepaste auto in Amsterdam en omgeving kunt u bij Kikkert terecht.

Eigenschappen invalide auto

Na het aanschaffen van de invalide auto in Amsterdam of omgeving wilt u natuurlijk dat deze aan alle veiligheidsnormen en belangrijke eigenschappen voldoet. Een aantal eigenschappen die u in een aangepaste auto kunt terugvinden, zijn bijvoorbeeld functionele dingen als een oprijplaat of een vastzetsysteem voor een rolstoel.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

Ook voor andere zaken die te maken hebben met een invalide auto in de buurt van Amsterdam kunt u bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht. Zo kunnen wij u naast het verkopen van invalide auto’s voorzien in de inkoop van uw huidige aangepaste auto. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het taxeren van uw invalide auto. Daarvoor kunt u bij ons langskomen of het taxatieformulier invullen.

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van een invalide auto in Amsterdam? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voor de verkoop van uw huidige aangepaste vervoersmiddel of de taxatie hiervan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers komen graag samen met u tot de meest geschikte oplossing!

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s