Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Invalide auto kopen Almere

Bent u van plan om een invalide auto te gaan kopen in Almere of oriënteert u zich op de mogelijkheden hiervan? Dan kunnen wij helpen om u daarin te voorzien! Kikkert Rolstoelauto’s heeft een uitgebreide expertise op het gebied van invalide auto’s. Zowel voor in- als verkoop van aangepaste auto’s kunt u bij ons terecht.

Voordelen invalide auto in Almere

Een invalide auto in Almere kan eraan bijdragen dat een invalide weggebruiker op een mobiele en veilige wijze kan deelnemen aan het verkeer. Om de aangepaste auto zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, kan deze ‘standaard’ voorzien worden van eigenschappen als een oprijplaat en een vastzetsysteem voor een rolstoel.

  • Op een veilige en verantwoorde wijze deelnemen aan het verkeer
  • Standaard eigenschappen, maar daarnaast is de auto aan te passen aan uw wensen
  • Ook voor de verkoop van uw invalide auto in Almere en omgeving kunt u in de toekomst weer bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht.

Eigenschappen invalide auto

Een invalide auto in Almere en omgeving kan van meerdere gemakken worden voorzien. Er zitten vaak standaard eigenschappen in de aangepaste auto, zodat de gebruiker op een eenvoudige manier kan deelnemen aan het verkeer. Buiten deze standaard eigenschappen kan een invalide auto bij Kikkert Rolstoelauto’s op maat worden gemaakt. Dat houdt dus in dat u een aangepast vervoersmiddel aanschaft dat helemaal is afgesteld op uw wensen!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Voor meerdere zaken aan het juiste adres bij Kikkert Rolstoelauto’s

U kunt bij Kikkert niet alleen terecht voor de aanschaf van uw invalide auto. Zo kopen we bijvoorbeeld ook zelf invalide auto’s in. Wanneer uw aangepaste voertuig overbodig geworden is, nemen wij deze dus graag over. Verder kunnen wij u helpen aan een garantie- en serviceovereenkomst, zodat u met een goed en zeker gevoel kunt deelnemen aan het verkeer met uw invalide auto.

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een invalide auto in Almere? Of wilt u juist af van uw huidige? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen! Ook met al uw overige vragen met betrekking tot invalide auto’s of de in- en verkoop en taxatie hiervan, kunt u bij één van onze medewerkers terecht. Wij staan u graag te woord om u te voorzien in uw behoeftes op het gebied van een invalide auto in Almere en omliggende steden of dorpen.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s