Naast de verkoop van rolstoelbussen en rolstoelauto’s kunt u bij ons ook terecht voor de overname van uw eigen aangepaste voertuig of de eventuele bemiddeling hiervan. Om de rolstoelauto of rolstoelbus zo goed mogelijk te kunnen taxeren, is het prettig dat u ons bezoekt. Is dit niet mogelijk? Dan doen wij ons best de auto zo goed mogelijk te taxeren aan de hand van het door u ingevulde taxatieformulier. Zodra wij de taxatie-aanvraag hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur van ons een bericht.

Taxatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak. Ook als u liever persoonlijk advies wilt van onze experts over de taxatie van uw auto kunt u telefonisch contact opnemen.

Voor meer info kunt u ons bellen, appen of mailen.

Tel: 06-27392718
Mail: info@kikkert-rolstoelautos.nl

Rolstoelauto of rolstoelbus verkopen?

Wilt u uw rolstoelauto of rolstoelbus verkopen? Heeft u het voertuig niet meer nodig, omdat u bijvoorbeeld een nieuwe auto heeft gekocht? Ook in deze situatie kunt u bij Kikkert Rolstoelauto’s terecht. Wij nemen uw aangepaste voertuig namelijk met plezier over, om hier vervolgens een ander weer mee van dienst te kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs met de rolstoelauto om een overname te bespreken.

Bemiddeling

Ook voor de bemiddeling van de overname of verkoop van uw eigen rolstoelauto of rolstoelbus kunt u bij ons terecht en staan wij voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een professionele partij met deskundige kennis die u hierin bijstaat. Ook in dit geval kunnen wij uw auto van tevoren taxeren. Dit kan het makkelijkst als u met de auto langskomt, maar het kan ook via ons online taxatieformulier. Neem dus gerust eens contact op of kom bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder!