Inkoop rolstoelauto’s

Naast de aankoop van rolstoelbussen en rolstoelauto’s kunt u bij ons ook terecht voor het taxeren en de overname van uw huidige aangepaste voertuig of de eventuele bemiddeling hierin.

Wilt u uw rolstoelauto of rolstoelbus verkopen? Heeft u het voertuig niet meer nodig, omdat u bijvoorbeeld een nieuwe auto heeft gekocht? Of wilt u uw huidige voertuig voor een nieuwe inruilen? We nemen uw rolstoelauto of rolstoelbus met plezier over, om hier vervolgens een ander weer mee van dienst te kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op of kom langs met de rolstoelauto om een overname te bespreken.

Taxeren

Om de rolstoelauto of rolstoelbus te kunnen verkopen of inruilen, vragen we u om ons te bezoeken en het voertuig door ons te laten taxeren. U kunt met de rolstoelauto of -bus die u wilt verkopen bij ons langskomen in Hoogeveen (Buitenvaart 1001a).

Bent u niet in de gelegenheid om naar Hoogeveen te komen? Dan doen wij ons best de rolstoelauto die u wilt verkopen zo goed mogelijk te taxeren aan de hand van een door u ingevuld taxatieformulier. Neem contact met ons op om dit formulier aan te vragen. Zodra wij de taxatie-aanvraag hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur van ons een bericht.

Neem contact op om een taxatie in te plannen

Bemiddeling

Ook voor de bemiddeling van de overname of verkoop van uw eigen rolstoelauto of rolstoelbus kunt u bij ons terecht en staan wij voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een professionele partij met deskundige kennis die u hierin bijstaat.

Ook in dit geval kunnen wij de rolstoelauto of -bus die u wilt verkopen van tevoren taxeren. Dit kan het makkelijkst als u met de auto langskomt, maar het kan ook via ons taxatieformulier. Neem dus gerust eens contact op of kom bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder!

Rolstoelauto of rolstoelbus verkopen?

Dus wilt u uw rolstoelauto of rolstoelbus verkopen? Of wellicht inruilen bij de aanschaf van een nieuwe rolstoelauto of -bus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan via telefoon, via mail, via ons contactformulier of via WhatsApp. En u kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in Hoogeveen!

  • Uw rolstoelauto of -bus verkopen/inruilen
  • Wij kunnen taxeren
  • Bemiddeling mogelijk
  • Professioneel en persoonlijk
Neem contact op