Inkoop rolstoelauto’s

PLan een taxatie in Neem contact op

Bent u uitgekeken op uw huidige rolstoelauto of -bus, zijn er andere wensen, of is uw rolstoelvoertuig misschien niet meer nodig? Dan kan Kikkert Rolstoelauto’s u helpen uw auto of bus te verkopen. Wij nemen uw rolstoelauto graag op in ons aanbod occasions, zodat we er weer iemand anders blij mee kunnen maken! Na een zorgvuldige taxatie kunnen we u een goede prijs bieden voor uw gebruikte rolstoelauto. Daar kunt u van op aan!

  • Taxatie in Hoogeveen of op afstand
  • Altijd een eerlijke prijs
  • makkelijk inruilen of verkopen
  • Ook hulp bij bemiddeling

Een goed adres voor uw gebruikte rolstoelauto

Omdat wij zelf nieuwe, maar ook tweedehands rolstoelauto’s verkopen, zijn we altijd geïnteresseerd als u uw huidige rolstoelauto wilt verkopen. Het maakt niet uit welke aanpassingen er zijn doorgevoerd, of het een automaat of handgeschakelde rolstoelauto is: we hebben altijd belang bij het uitbreiden van ons huidige aanbod occasions.

Hoe gaat het in z’n werk?

Een professionele aanpak op maat

Wat is uw tweedehands rolstoelauto of -bus nog waard, en wat moet een volgende eigenaar aan met de aanpassingen die op uw voorkeuren afgestemd zijn? Het zijn allemaal vragen waar u bij een normale autohandelaar maar moeilijk antwoord op krijgt. Omdat we bij Kikkert gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van rolstoelvoertuigen, kunnen we een gedetailleerde taxatie voor u uitvoeren, waarbij we alle aanpassingen van uw voertuig goed op waarde kunnen schatten. En desgewenst nemen we de auto graag van u over!

  • Kennis van de markt
  • Ruime ervaring met taxatie van rolstoelvoertuigen
  • Professioneel en persoonlijk

Taxatie op locatie of op afstand

De inkoop van uw rolstoelauto of -bus begint altijd met een taxatie van het voertuig. Het liefst bekijken we uw auto of bus natuurlijk op onze locatie in Hoogeveen: dat helpt ons een goede inschatting te maken van de staat van de auto en zegt ons veel over de prijs die erbij hoort.

Maar lukt het u niet om naar Hoogeveen te komen? Dan is een taxatie op afstand ook mogelijk. We laten u dan een formulier invullen met een aantal vragen over de details en de staat van de auto. Aan de hand van het ingevulde taxatieformulier zullen we u binnen 24 uur berichten.

Taxatie inplannen Taxatie op afstand

Ook voor bemiddeling

En heeft u behoefte aan een bemiddelende partij bij de verkoop van uw rolstoelauto? Ook dan staan we voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een professionele partij met deskundige kennis die u hierin bijstaat. Wij weten namelijk alles over de waarde van rolstoelauto’s en eventuele auto aanpassingen. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Klantervaringen

Wat onze klanten over ons zeggen

Aanbevelen?

Ja

28-03-2020

N.J.A. Groningen

Aanbevelen?

Ja

09-07-2018

Gerard Ruijter, Hilversum

Hulp bij de in- en verkoop van uw voertuig

Bent u klaar om uw rolstoelauto of rolstoelbus te verkopen? Of wellicht in te ruilen bij de aanschaf van een nieuwe rolstoelauto of -bus? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan via telefoon, via mail, via ons contactformulier of via WhatsApp. En u kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in Hoogeveen!

Kom langs

Kikkert Rolstoelauto’s
Buitenvaart 1001a
7905 SB Hoogeveen

Naar Google maps

Contacteer ons

In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s