Inkoop rolstoelauto’s

Wil u uw eigen rolstoelauto of rolstoelbus verkopen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Met plezier nemen we uw huidige rolstoelauto of -bus van u over, inclusief auto aanpassingen, zodat we daar weer iemand anders blij mee kunnen maken. Dat scheelt u weer een hoop tijd en moeite ten opzichte van het zelf verkopen van uw rolstoelauto, bijvoorbeeld via Marktplaats of een garage. Waar kunt u bij ons op rekenen?

  • Taxatie
  • Bemiddeling
  • Inkoop of -ruil

Neem gerust contact met ons op of kom met de rolstoelauto bij ons langs in Hoogeveen om een overname te bespreken.

Neem contact op
Rolstoelauto verkopen of inruilen bij Kikkert Rolstoelauto’s in Hoogeveen

Taxeren

Om de rolstoelauto of rolstoelbus met auto aanpassingen te kunnen verkopen of inruilen, vragen we u om ons te bezoeken en het voertuig door ons te laten taxeren. U kunt met de rolstoelauto of -bus die u wilt verkopen bij ons langskomen in Hoogeveen (Buitenvaart 1001a).

Plan een taxatie in

Taxatie op afstand

Bent u niet in de gelegenheid om naar Hoogeveen te komen? Dan doen wij ons best de rolstoelauto die u wilt verkopen zo goed mogelijk te taxeren aan de hand van een door u ingevuld taxatieformulier. Dit is belangrijk voor een eerlijke inkoop van de rolstoelauto. Neem contact met ons op om dit formulier aan te vragen. Zodra wij de taxatie-aanvraag hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur van ons een bericht.

Vraag een taxatie formulier aan

Bemiddeling

Ook voor de bemiddeling van de overname of verkoop van uw eigen rolstoelauto of rolstoelbus kunt u bij ons terecht en staan wij voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een professionele partij met deskundige kennis die u hierin bijstaat. Wij weten namelijk alles over de waarde van rolstoelauto’s en eventuele auto aanpassingen.

Ook in dit geval kunnen wij de rolstoelauto of -bus die u wilt verkopen van tevoren taxeren. Dit kan het makkelijkst als u met de auto langskomt, maar het kan ook via ons taxatieformulier. Neem dus gerust contact op of kom bij ons langs. Wij helpen u met alle plezier verder!

Inkoop

Omdat wij zelf nieuwe, maar ook tweedehands rolstoelauto’s verkopen, zijn we altijd geïnteresseerd in de inkoop van uw huidige rolstoelauto. Het maakt niet uit welke auto aanpassingen zijn doorgevoerd en of het een automaat of handgeschakelde rolstoelauto is. We hebben altijd belang bij het uitbreiden van ons huidige aanbod.

Inruilen

Gaat u uw rolstoelauto of -bus verkopen omdat deze niet meer helemaal aansluit op uw wensen en behoeften? Dan is er misschien een ander aangepast voertuig dat beter bij u past. We helpen u graag de perfecte rolstoelauto te vinden, eventueel door verschillende auto aanpassingen door te voeren.

Bekijk ons huidige aanbod
Rolstoelauto verkopen of inruilen bij Kikkert Rolstoelauto’s in Hoogeveen

Rolstoelauto of rolstoelbus verkopen?

Dus wilt u uw rolstoelauto of rolstoelbus verkopen? Of wellicht inruilen bij de aanschaf van een nieuwe rolstoelauto of -bus? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan via telefoon, via mail, via ons contactformulier of via WhatsApp. En u kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in Hoogeveen!

Waarom Kikkert Rolstoelauto’s?

  • Uw rolstoelauto of -bus verkopen/inruilen
  • Wij kunnen taxeren
  • Bemiddeling mogelijk
  • Professioneel en persoonlijk
Neem nu contact op