Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Gehandicaptenvoertuig kopen

Bent u op zoek naar een gehandicaptenvoertuig? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres! Bij ons vindt u een breed en divers assortiment nieuwe auto’s én occasions. Bovendien kunnen wij iedere gehandicaptenvoertuig volledig aanpassen naar uw wens, zodat u op een comfortabele en vooral veilige manier op pad kunt.

Bekijk ons huidige aanbod gehandicaptenvoertuigen

Voordelen gehandicaptenvoertuig

Een gehandicaptenvoertuig, ook wel aangepaste auto of rolstoelauto genoemd, is op zo’n manier aangepast, dat het voor mensen met een handicap makkelijk wordt om deze te gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld ruimte ingebouwd voor het vervoer van een rolstoel, doordat de bodem is verlaagd en het voertuig voorzien is van een vastzetsysteem voor de rolstoel en een oprijplaat.

Aan te passen naar wens

Het gehandicaptenvoertuig is in te richten zoals u dat wilt. Buiten de standaardeigenschappen die hierboven al benoemd zijn, betekent dat dus dat er nog meer mogelijk is. Wij stellen graag in overleg met u het meest geschikte voertuig samen. Zo blijft u zo mobiel als u zelf wilt!

Eigenschappen gehandicaptenvoertuig

Een gehandicaptenvoertuig is standaard ingericht met een aantal eigenschappen, zodat het voertuig gebruiksvriendelijk is voor gebruikers met een handicap. Zo is het onder andere uitgerust met:

 • Een oprijplaat
 • Een vastzetsysteem voor een rolstoel
 • Een driepuntsgordel voor een rolstoel
 • Een verlaagde bodem
 • En nog veel meer andere functionaliteiten
 • Maatoplossingen

  Naast de standaard eigenschappen is er nog veel meer mogelijk. Ieder mens is immers verschillend en heeft diens eigen behoeften. Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor een linker gaspedaal, handrem- of gas, kofferbaklift, scootmobiellift of lier en nog veel meer. Lees meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op om uw situatie te overleggen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u hier goed in adviseren.

  Lees meer over maatoplossingen

  Nieuw of occasion

  In ons aanbod vindt u altijd verschillende nieuwe én tweedehands gehandicaptenvoertuigen. Ook de tweedehands exemplaren zijn op maat aan te passen. Op die manier kunt u dus relatief voordelig in op u aangepaste auto rijden!

  Bekijk aanbod gehandicaptenvoertuig occasions

  Proefrit en passing aan huis

  Ziet u in ons huidige aanbod het gehandicaptenvoertuig die u zoekt? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om bij ons langs te komen in Hoogeveen. Hier adviseren we u graag en ondersteunen we u bij het kopen van het gehandicaptenvoertuig. Maar wist u dat we ook met alle plezier naar u komen? Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om onze kant op te komen. Daarom komen we met het door u gewenste voertuig bij u thuis waar ontspannen een proefrit en passing plaatsvindt.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Inkoop en bemiddeling

Wilt u uw gehandicaptenvoertuig juist verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Buiten het verkopen van aangepaste auto’s, kopen wij deze namelijk ook in. Ook voor bemiddeling met uw aankoop dienen wij graag als partner. Dat kan van pas komen, wanneer het door u gewenste gehandicaptenvoertuig onverhoopt niet in ons aanbod staat.

Gehandicaptenvoertuig verkopen

Service Kikkert Rolstoelauto’s

Bij Kikkert Rolstoelauto’s staan we erop dat u een tevreden klant van ons wordt. Daarom staat service bij ons hoog in het vaandel. Zo profiteert u bij ons standaard van zes maanden garantie en een goede inruilprijs wanneer u uw gehandicaptenvoertuig wilt verkopen.

Lees meer over al onze services

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het kopen van gehandicaptenvoertuig? Neem dan contact met ons op! Dankzij ons uitgebreide aanbod vinden we altijd een gehandicaptenvoertuig die volledig voldoet aan uw wensen en behoeftes. Ook voor vragen over onze werkwijze, staan onze medewerkers u natuurlijk graag te woord.

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s