Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Gehandicaptenauto

Een gehandicaptenauto is een auto speciaal aangepast op uw wensen en behoeften als persoon met een handicap. Bekijk ons huidige aanbod of zet ons aan het werk om de auto die u zoekt te vinden. Vervolgens maken we deze op maat door verschillende aanpassingen door te voeren. Zo kunt u altijd de gehandicapten auto kopen die u mobiel houdt! Lees meer over de mogelijkheden of neem direct vrijblijvend contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op
Gehandicaptenauto

Wat is een gehandicaptenauto?

Een gehandicaptenauto of auto voor gehandicapten, noemen we over het algemeen een aangepaste auto of rolstoelauto, wanneer deze voor een rolstoelgebruiker aangepast is. Dit is in de meeste gevallen zo. Alle aanpassingen die we doorvoeren zorgen ervoor dat u als persoon met een handicap mobiel blijft. Welke ondersteuning u ook nodig heeft, wij zorgen voor een passende auto.

Verschillende mogelijkheden

In ons aanbod vindt u verschillende nieuwe en tweedehands gehandicaptenauto’s, automaat én handgeschakeld! Daarnaast bieden we altijd verschillende merken en modellen aan. Zo kiest u altijd een auto die bij u past. Vervolgens zijn er allerlei autoaanpassingen mogelijk. Een aantal standaard aanpassingen zijn bijvoorbeeld:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor een rolstoel
  • Driepuntsgordel voor een rolstoel
  • Verlaagde bodem

Maatoplossingen

Ieder mens is uniek, daarom bieden we verschillende maatoplossingen aan. Heeft u moeite uw rolstoel in de kofferbak te krijgen met een oprijplaat? Dan rusten we de auto uit met een kofferbaklift. Is de functie van uw rechterbeen beperkt? Dan plaatsen we een gaspedaal op links, die heel eenvoudig weer terug te draaien is! Zo is nog veel meer mogelijk.

Lees meer over maatoplossingen

Gehandicaptenauto kopen

Wij helpen u graag wanneer u een gehandicaptenauto gaat kopen. Hier komt immers veel bij kijken! Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke factoren aansluiten bij uw behoeften. Kom langs in onze showroom in Hoogeveen voor advies en om ons huidige aanbod te bekijken. Is dit niet mogelijk? Geen probleem! We komen met plezier bij u langs.

Lees meer over kofferbakliften

Proefrit en passing aan huis

Een gehandicaptenauto kopen doet u niet iedere dag. Het is belangrijk dat het u zo weinig mogelijk moeite en energie kost. Maar zonder in te leveren op kwaliteit natuurlijk! Daarom komen we bij u thuis langs als u dat wilt. We nemen de door u gewenste auto mee voor een proefrit en passing. Zo weet u zeker dat u de auto koopt die perfect bij u past.

Lees meer over proefrit en passing aan huis

Zoekopdracht plaatsen

In ons huidige aanbod vindt u veel verschillende gehandicaptenauto’s. Maar bent u specifiek op zoek naar een bepaald merk? Of een auto uit bijvoorbeeld een bepaald bouwjaar? En vindt u die niet terug in ons huidige aanbod? Geen enkel probleem. In 3 stappen plaatst u eenvoudig een zoekopdracht. Vervolgens zetten wij ons ruime netwerk in om de perfecte auto voor u te vinden.

Bekijk ons huidige aanbod Plaats een zoekopdracht

Overige service

Service staat bij ons centraal. We helpen u waar het kan. Niet alleen als het om de proefrit en passing gaat, maar ook bijvoorbeeld wanneer u uw huidige gehandicaptenauto wilt verkopen of inruilen. Komt u in aanmerking voor een laag tarief wegenbelasting? Dan helpen we u met de aanvraag. Maar dat is nog lang niet alles. We zetten alle services voor u op een rij:

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u eerst wat meer lezen over ons aanbod en onze diensten? Geen probleem. Lees alvast onze veelgestelde vragen door of neem vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen te stellen.

Neem contact op

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s