Bij Kikkert Rolstoelauto’s gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Dat is een vertrouwd gevoel als u met uw nieuwe rolstoelvoertuig de weg op gaat. Maar gaat er toch onverhoopt iets mis? Dan zijn we er ook voor u. Naast de normale wettelijke garantie krijgt u bij aanschaf van een nieuwe of tweedehands rolstoelauto of -bus bij ons standaard het Kikkert Rolstoelauto’s Garantieplan cadeau. Daarmee profiteert u van een extra uitgebreide garantie!

  • Altijd goed verzorgd de weg op
  • Uitgebreide dekking met Kikkerts Rolstoelauto’s Garantieplan
  • Heldere voorwaarden
  • Uitstekende service

Kikkert Rolstoelauto’s Garantieplan

Standaard heeft u bij aankoop van een nieuwe auto of occasion te maken met een wettelijke garantie. Deze garantie dekt slechts de functionaliteit van de auto: als u na een defect nog steeds van A naar B kunt rijden, valt dit niet onder de garantie en draait u dus zelf op voor de kosten. Dit vinden we erg mager bij Kikkert Rolstoelauto’s, zeker als we het hebben over geavanceerd rolstoelvervoer.

Dit is waarom we Kikkert Rolstoelauto’s Garantieplan in het leven hebben geroepen: een garantie met een uitgebreidere dekking dan wat de wet voorschrijft.

  • Ruimere dekkingsvoorwaarden
  • Ook bijv. elektronica en koeling gedekt
  • Persoonlijke, coulante aanpak

Klantervaringen

Hoe klanten onze service ervaren

Vraag ons naar de voorwaarden

Weten waar u recht op hebt binnen het Kikkert Rolstoelauto’s Garantieplan? Vraag ons dan naar de voorwaarden van dit garantieplan. We leggen u graag uit welke rechten en plichten u heeft als u aanspraak wil maken op onze garantie. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Neem contact op

Aanspraak maken op uw garantie?

Gaat er binnen de garantietermijn iets mis met uw rolstoelauto of -bus? Maak hier dan direct melding van bij ons via telefoon of e-mail. Doe dit zo snel mogelijk na constatering van het defect: een te late melding kan gevolgen hebben voor de dekking van de garantie. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Bel ons

Meld uw probleem telefonisch op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s