Garantie. Een extra stukje zekerheid

Ondanks de goede zorg kunnen wij uiteraard niet 100% voorkomen en garanderen dat uw nieuw gekochte auto in de nabije toekomst gevrijwaard blijft van reparatiekosten. Om deze onverwachte kosten te voorkomen kunnen wij met onze partners diverse garantie- en servicemogelijkheden aanbieden. Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden zodra u een GGG Garantie-overeenkomst afsluit voor uw auto. Onderdelen en arbeid vallen onder de garantie.

  • Verzekerd voor onderdelen én manuren
  • Met een fijn gevoel de weg op
  • U mag zelf uw garage kiezen
  • Repareren in het buitenland is gedekt

Voorwaarden

GGG Garantie dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen (volgens de voorwaarden) onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is worden door GGG Garantie betaald. Zo rijdt u met een fijn gevoel onze showroom uit en de weg op.

Repareren in het buitenland is ook gedekt: indien een defect ontstaat terwijl u op vakantie bent, wordt uw auto ook op kosten van GGG Garantie gerepareerd. Dit geldt voor nagenoeg heel Europa.

GGG logo