Ervaring: Renault Kangoo rolstoelauto kopen

Ook op zoek? Sla Kikkert niet over!

Mijn handbewogen rolstoel met kofferbakliftje in en uit de auto tillen kostte mij te veel kruim, waardoor ik op zoek ging naar auto waar ik (elektrisch) in en uit kon rijden. Google deed me belanden in Hoogeveen waar twee potentiële modellen Kangoo stonden. Het werd uitproberen, kleine wijzigingen doorgeven, een proefrit maken, de inruil doorgepraten en de koop werd bevestigd.

“Met mandje streekproducten en volle tank reed ik met tevreden gevoel weer richting Brabant.”

Vijf dagen later kon ik de auto ophalen waarbij de zoon van Jan mij op een uiterst vriendelijke manier buiten al opwachtte en de sleuteloverdracht met koppie koffie plaatsvond. Met mandje streekproducten en volle tank reed ik met tevreden gevoel weer richting Brabant. Ook op zoek? Sla Kikkert niet over!

– Jan Wijten

Uw eigen rolstoelauto of -bus

Bent u ook op zoek naar een rolstoelauto of -bus? Bekijk dan nu online ons huidige aanbod. Op onze website leest u verder alles over de mogelijke autoaanpassingen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom in Hoogeveen om neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod Neem contact op