Ervaring: Opel Vivaro rolstoelauto

Best een rit vanuit Zuid-Limburg, maar zeker de moeite waard

Door een tweetal progressieve ziektes zit mijn vriendin helaas al een tijdje in een rolstoel. De situatie wordt er niet beter op. Nadat wij eerst ruim 3 jaar gestoeid te hebben met het in de auto krijgen van de rolstoel was het nu tijd voor een degelijke oplossing. Na een zoektocht op internet kwamen wij terecht bij Kikkert Rolstoelauto’s. Daar was een ruim aanbod aan fatsoenlijke rolstoelauto’s en -bussen te vinden. Ons oog viel al heel snel op een nette Opel Vivaro uit 2011, die er uitzag als bijna niet gebruikt.

Na een voorzichtig belletje werd de auto voor ons vastgehouden en een bezoekje was voor dezelfde week nog gepland. Best een rit vanuit Zuid-Limburg, maar zeker de moeite waard. Na een vriendelijk ontvangst hebben we een proefrit met de bus kunnen maken en we waren gelijk verkocht. We hebben dan ook meteen met Jan Kikkert de papieren zover in orde gemaakt, dat de verkoop geregeld kon worden. En een week later hebben we de bus dan ook opgehaald. Wederom een vriendelijk ontvangst, een lekkere kop koffie en een mooi streekpakket op de koop toe ontvangen.

“Dit hadden we eerder moeten doen”

We rijden nu inmiddels bijna 3 weken met de bus en we moeten zeggen: dit hadden we eerder moeten doen! Puur rijplezier, flink veel ruimte, geen gestoei meer met de rolstoel. Deze oplossing is gewoon af! We weten ook nu al zeker, mocht de bus ooit aan vervanging toe zijn, dan rijden we weer met alle plezier naar Drenthe.

– Frank Witt

Uw eigen rolstoelauto of -bus

Bent u ook op zoek naar een rolstoelauto of -bus? Bekijk dan nu online ons huidige aanbod. Op onze website leest u verder alles over de mogelijke autoaanpassingen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom in Hoogeveen om neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod Neem contact op