Ervaring: bodemverlaging

Wat een genot en ruimte!

Wij hebben naar alle tevredenheid onze bus aan laten passen bij Kikkert Rolstoelauto’s. Wij hebben een dochter die rolstoelafhankelijk is. Onze keuze is gevallen op een bus met bodemverlaging. Dit hadden we achteraf bij de aanschaf van onze eerste bus al moeten doen. Wat een genot en wat een ruimte! Zeer makkelijk in gebruik en een mooie hoogte. Onze dochter is nu 12 jaar en een volwassene past er ook ruimschoots in.

“Zelfs toen ik pech had met mijn bus werd voor vervangend vervoer gezorgd”

Wij zijn super goed voorgelicht en zeer goed geholpen door dhr. Kikkert. Ik zal ook zeker aanraden een bus of auto bij u te kopen. Zelfs toen ik pech had met mijn bus heeft u voor vervangend vervoer gezorgd. Achteraf was mijn tank leeg, beetje dom, maar u bleef lachen. Wij zijn super blij met onze bus en hopen er nog heel veel jaar plezier van te hebben.

– Familie Schonewille

Uw eigen rolstoelauto of -bus

Bent u ook op zoek naar een rolstoelauto of -bus? Bekijk dan nu online ons huidige aanbod. Op onze website leest u verder alles over de mogelijke autoaanpassingen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom in Hoogeveen om neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod Neem contact op