Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Elektrische rolstoelauto of rolstoelbus

Met een elektrische rolstoelauto of rolstoelbus draagt u uw steentje bij op weg naar een beter milieu. Deze voertuigen stoten geen schadelijke stoffen uit en rijden u fluisterstil naar uw bestemming. Bij Kikkert Rolstoelauto’s bestelt u de elektrische rolstoelauto of rolstoelbus die bij uw wens aansluit.

Voor meer informatie belt u geheel vrijblijvend met Kikkert Rolstoelauto’s

06 27 39 27 18 Elektrische auto laten ombouwen

Voordelen van elektrisch rijden

Niet alleen zorgt elektrisch rijden voor minder schadelijke uitstoot, u zult ook het verschil merken in de rust waarmee u rijdt: deze auto’s zijn namelijk ook veel stiller dan reguliere benzine- en dieselauto’s. En u zult het merken in uw portemonnee: een elektrische invalidenauto opladen is veel goedkoper dan een traditioneel model voltanken! Zeker in tijden van hoge brandstofprijzen een prettig bijkomend voordeel.

Ook de actieradius van elektrische voertuigen wordt ieder jaar beter: u kunt dus steeds verder rijden zonder tussentijds opladen. En onderweg komen er ook steeds meer laadpunten bij: dankzij het landelijk dekkend laadpalennetwerk vormen ook langere afstanden geen enkele uitdaging meer. Inmiddels rijden er al meer dan 100.000 elektrische auto’s rond in Nederland. En daar komen steeds meer elektrische rolstoelauto’s bij!

  • Beter voor het milieu
  • Fluisterstil rijden
  • Geen wegenbelasting
  • Besparen op brandstof
  • Steeds betere actieradius
  • Groot netwerk met laadpalen
rolstoelauto rolstoelbus zoeken

Verschillende aanpassingen mogelijk

Kiest u voor een elektrische rolstoelauto, dan kunnen wij deze voor u op maat aanpassen. Met alle hulpmiddelen die u maar wilt! Bespreek gerust uw wensen met één van onze vakmensen, dan maken we uw auto perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Wellicht is er wel meer mogelijk dan u denkt!

Zoekopdracht elektrische rolstoelauto

Vindt u in het huidige aanbod rolstoelauto’s niet de elektrische rolstoelauto die u zoekt? Dan kunt u ook een zoekopdracht bij ons uitzetten. U geeft de specifieke eisen aan waaraan de elektrische invalidenauto aan moet voldoen, en wij gaan binnen ons netwerk op zoek naar een model dat daar perfect bij aansluit. Vaak lukt dit verrassend snel!

Elektrische rolstoelauto

Uw elektrische auto laten ombouwen

Bent u erg tevreden met uw bestaande elektrische auto, maar voorziet deze niet in de wensen en behoeften die u heeft als rolstoelgebruiker? Ook dan kunnen we u helpen bij Kikkert Rolstoelauto’s. Voor de meeste merken auto’s kunnen we precies die aanpassingen aanbrengen die uw auto comfortabel maken voor gebruik met een rolstoel of ander hulpmiddel. Onze ervaring ligt bij het vakkundig ombouwen van auto’s tot volwaardige rolstoelauto’s. Elektrische rolstoelauto’s vormen daar geen uitzondering op!

Uw elektrische auto laten ombouwen?

Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen

Ruil uw voertuig in voor een elektrische rolstoelauto

Wilt u uw bestaande rolstoelauto inruilen voor een elektrisch model? Dan krijgt bij Kikkert Rolstoelauto’s altijd een realistische prijs terug voor uw oude auto. We taxeren uw auto graag voor u: daarvoor kunt u bij ons langskomen, of gebruik maken van het taxatieformulier. Zo weet u snel wat u voor uw oude auto terugkrijgt, en wat u dus kunt besteden aan uw nieuwe elektrische invalidenauto!

Meer informatie

Altijd bereikbaar voor persoonlijk advies

Bij Kikkert Rolstoelauto’s vinden we persoonlijke begeleiding naar uw ideale voertuig erg belangrijk. Uw mobiliteit staat bij ons voorop! Ook bij aankoop van een elektrische rolstoelauto staan we voor u klaar met vakkundig advies, en denken we graag met u mee. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vrijblijvend adviesgesprek