Autoaanpassingen Tilburg

Woont u in de buurt van Tilburg en bent u op zoek naar een bedrijf dat autoaanpassingen uit kan voeren? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. In ons aanbod aan auto’s en bussen (bekijk direct het aanbod) vindt u het voertuig met de autoaanpassingen die ú nodig heeft. En als u ‘m niet in ons aanbod kunt vinden, kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikt voertuig, óf wij laten de autoaanpassingen op een bestaand voertuig doorvoeren door een van onze partners!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Met autoaanpassingen bedoelen we dat een auto op zo’n manier aangepast wordt dat deze weer toegankelijk en/of bruikbaar wordt door u. Stel bijvoorbeeld dat u een rolstoelgebruiker bent. Met de juiste autoaanpassingen zorgen wij ervoor dat u met uw rolstoel in de auto past en vervoerd kunt worden. Maar het is zelfs ook mogelijk om een auto zó aan te passen dat u deze zelf kunt bedienen. Voorbeelden van aanpassingen zijn een verlaging, een oprijplaat en een aangepaste brandstoftank.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Autoaanpassingen doorvoeren is altijd maatwerk. Iedere situatie is namelijk anders en uw wensen en behoeften zijn daarin vaak uniek. Laat ons daarom uw wensen en behoeften weten, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een geschikt voertuig. Wij kijken eerst in ons eigen aanbod, maar als we hierin niets vinden, zoeken wij verder, zodat ook u in Tilburg een auto vindt met aanpassingen naar wens.

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Wij helpen u graag bij het vinden van het voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u in Tilburg. Maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onze overige services. Zie bijvoorbeeld:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Autoaanpassingen zijn mogelijk op zowel auto’s als op bussen, om hier vervolgens bijvoorbeeld rolstoelauto’s of rolstoelbussen van te maken. Maar het is ook mogelijk om een auto aan te passen tot scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto. Hoe het voertuig wordt aangepast hangt volledig af van uw wensen en behoeften. Neem dus vooral contact met ons op om die wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u in Tilburg kunnen helpen aan een voertuig met de juiste autoaanpassingen!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Geef uw wensen, eisen en behoeften aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar een auto die geschikt is voor uw situatie. Door onze ruime ervaring en vergaande connecties kunnen wij vaak binnen korte tijd een geschikt voertuig voor u vinden. Wilt u hier een proefrit in maken en/of een passing uitvoeren? Dan komen wij graag met de auto bij u thuis in Tilburg langs. Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s