Autoaanpassingen Nijmegen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat autoaanpassingen uit kan voeren of voertuigen met autoaanpassingen verkoopt? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij verkopen auto’s en bussen die aangepast zijn voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers, zodat zij gemakkelijk vervoerd kunnen worden of zelfs zelf kunnen rijden. Bekijk direct het aanbod aan rolstoelauto’s en rolstoelbussen of laat ons uw specifieke wensen en behoeften weten, dan gaan wij voor u op zoek, zodat ook ú in Nijmegen veilig de weg op kunt!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Autoaanpassingen zijn aanpassingen aan een voertuig met als doel het voertuig geschikt te maken voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. De auto of bus wordt bijvoorbeeld verlaagd, er wordt een oprijplaat gemonteerd, de brandstoftank wordt aangepast, er komt een driepuntsgordel voor de rolstoel en nog veel meer. Alles zodat een rolstoelgebruiker vervoerd kan worden of zodat hij/zij zélf in het voertuig kan rijden.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Autoaanpassingen doorvoeren is altijd maatwerk. Iedere situatie is namelijk anders en uw wensen en behoeften zijn daarin vaak uniek. Laat ons daarom uw wensen en behoeften weten, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een geschikt voertuig. Wij kijken eerst in ons eigen aanbod, maar als we hierin niets vinden, zoeken wij verder, zodat ook u in Nijmegen een auto vindt met aanpassingen naar wens.

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Wij helpen u graag bij het vinden van het voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u in Nijmegen. Maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onze overige services. Zie bijvoorbeeld:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Verschillende auto’s en bussen zijn geschikt om autoaanpassingen op uit te voeren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden omgebouwd tot rolstoelauto’s en rolstoelbussen. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto om te vormen tot scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto. De aanpassingen hangen eigenlijk volledig af van uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op om die zaken met ons te bespreken, dan helpen wij u in Nijmegen aan een voertuig dat bij u past!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Bent u op zoek naar een voertuig met specifieke autoaanpassingen? Geef dan vooral uw wensen en behoeften aan ons door en laat ons voor u op zoek gaan! Wij hebben een uitgebreid netwerk en kunnen vaak in korte tijd een voertuig vinden die in uw behoeften voorziet. En voor een proefrit en passing komen wij graag bij u in Nijmegen langs, zodat u niet helemaal naar ons hoeft te komen. Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s