Autoaanpassingen Haarlem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat autoaanpassingen uit kan voeren of voertuigen met autoaanpassingen verkoopt? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij verkopen auto’s en bussen die aangepast zijn voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers, zodat zij gemakkelijk vervoerd kunnen worden of zelfs zelf kunnen rijden. Bekijk direct het aanbod aan rolstoelauto’s en rolstoelbussen of laat ons uw specifieke wensen en behoeften weten, dan gaan wij voor u op zoek, zodat ook ú in Haarlem veilig de weg op kunt!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Autoaanpassingen zijn alle aanpassingen die worden uitgevoerd/toegepast waardoor een auto of bus beter toegankelijk wordt voor iemand met een lichamelijke beperking. Dit kan zijn zodat zij beter vervoerd kunnen worden of zodat zij zelf de auto kunnen besturen. Enkele voorbeelden van autoaanpassingen zijn het toevoegen van een oprijplaat, een verlaging van de bodem, een aangepaste brandstoftank en een vastzetsysteem voor een rolstoel.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Wij begrijpen heel goed dat u specifieke wensen en behoeften heeft wanneer het aankomt op autoaanpassingen. Laat die wensen en behoeften aan ons weten en wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een geschikt voertuig! Wij kijken eerst in ons eigen aanbod, maar als we hier geen geschikte auto voor u in Haarlem in vinden, gebruiken wij onze connecties en zoeken we verder. Wij doen er alles aan om een voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u te vinden!

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Wij zoeken en vinden de auto die bij u past, aan uw wensen voldoet en in uw behoeften voorziet, zodat ook u in Haarlem veilig de weg op kunt. Maar daar stoppen we niet. Onze service gaat nog een stuk verder! Zo kunt u ook bij ons terecht voor de onderstaande zaken:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Autoaanpassingen zijn mogelijk op verschillende soorten voertuigen. Zo kan een auto worden aangepast tot een rolstoelauto, of een bus tot een rolstoelbus. Maar daarnaast kunnen we er ook een scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto van maken. Het hangt eigenlijk compleet af van uw specifieke wensen en behoeften. Dus laat die vooral aan ons weten, zodat wij u in Haarlem kunnen helpen aan een voertuig met de juiste autoaanpassingen!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Bent u op zoek naar een voertuig met specifieke autoaanpassingen? Geef dan vooral uw wensen en behoeften aan ons door en laat ons voor u op zoek gaan! Wij hebben een uitgebreid netwerk en kunnen vaak in korte tijd een voertuig vinden die in uw behoeften voorziet. En voor een proefrit en passing komen wij graag bij u in Haarlem langs, zodat u niet helemaal naar ons hoeft te komen. Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s