Autoaanpassingen Groningen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat autoaanpassingen uit kan voeren of voertuigen met autoaanpassingen verkoopt? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij verkopen auto’s en bussen die aangepast zijn voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers, zodat zij gemakkelijk vervoerd kunnen worden of zelfs zelf kunnen rijden. Bekijk direct het aanbod aan rolstoelauto’s en rolstoelbussen of laat ons uw specifieke wensen en behoeften weten, dan gaan wij voor u op zoek, zodat ook ú in Groningen veilig de weg op kunt!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Autoaanpassingen zijn alle aanpassingen die worden uitgevoerd/toegepast waardoor een auto of bus beter toegankelijk wordt voor iemand met een lichamelijke beperking. Dit kan zijn zodat zij beter vervoerd kunnen worden of zodat zij zelf de auto kunnen besturen. Enkele voorbeelden van autoaanpassingen zijn het toevoegen van een oprijplaat, een verlaging van de bodem, een aangepaste brandstoftank en een vastzetsysteem voor een rolstoel.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Iedereen heeft andere behoeften wanneer het aankomt op autoaanpassingen. Daarom gaan wij graag met u in gesprek, om uw behoeften in kaart te brengen en vervolgens te zorgen dat wij een voertuig vinden met autoaanpassingen naar uw wens, zodat ook ú in Groningen veilig de weg op kunt in een auto die is aangepast naar uw behoeften.

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Wij helpen u graag bij het vinden van het voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u in Groningen. Maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onze overige services. Zie bijvoorbeeld:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Autoaanpassingen zijn mogelijk op zowel auto’s als op bussen, om hier vervolgens bijvoorbeeld rolstoelauto’s of rolstoelbussen van te maken. Maar het is ook mogelijk om een auto aan te passen tot scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto. Hoe het voertuig wordt aangepast hangt volledig af van uw wensen en behoeften. Neem dus vooral contact met ons op om die wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u in Groningen kunnen helpen aan een voertuig met de juiste autoaanpassingen!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een geschikt voertuig. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij vaak binnen korte tijd een geschikt voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u vinden. En zodra we eentje hebben gevonden, komen we met plezier bij u thuis in Groningen langs voor een proefrit en passing aan huis! Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s