Autoaanpassingen Eindhoven

Met de juiste autoaanpassingen kunt ook ú weer de weg op. Wij verkopen auto’s en bussen die op zo’n manier zijn aangepast, dat ze toegankelijk en bruikbaar worden voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo hebben wij bijvoorbeeld rolstoelauto’s en –bussen. Bekijk direct het aanbod of laat het ons weten als u hier niet uw auto in kunt vinden, dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikt voertuig. Zo kunt ook ú in Eindhoven weer veilig de weg op!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Met autoaanpassingen bedoelen we dat een auto op zo’n manier aangepast wordt dat deze weer toegankelijk en/of bruikbaar wordt door u. Stel bijvoorbeeld dat u een rolstoelgebruiker bent. Met de juiste autoaanpassingen zorgen wij ervoor dat u met uw rolstoel in de auto past en vervoerd kunt worden. Maar het is zelfs ook mogelijk om een auto zó aan te passen dat u deze zelf kunt bedienen. Voorbeelden van aanpassingen zijn een verlaging, een oprijplaat en een aangepaste brandstoftank.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Autoaanpassingen doorvoeren is altijd maatwerk. Iedere situatie is namelijk anders en uw wensen en behoeften zijn daarin vaak uniek. Laat ons daarom uw wensen en behoeften weten, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een geschikt voertuig. Wij kijken eerst in ons eigen aanbod, maar als we hierin niets vinden, zoeken wij verder, zodat ook u in Eindhoven een auto vindt met aanpassingen naar wens.

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een auto met aanpassingen die aansluiten op uw wensen, bieden wij ook andere services aan. Wij zorgen er op die manier voor dat u vanuit Eindhoven gemakkelijk de weg op kunt! Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Autoaanpassingen zijn mogelijk op verschillende soorten voertuigen. Zo kan een auto worden aangepast tot een rolstoelauto, of een bus tot een rolstoelbus. Maar daarnaast kunnen we er ook een scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto van maken. Het hangt eigenlijk compleet af van uw specifieke wensen en behoeften. Dus laat die vooral aan ons weten, zodat wij u in Eindhoven kunnen helpen aan een voertuig met de juiste autoaanpassingen!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Bent u op zoek naar een voertuig met specifieke autoaanpassingen? Geef dan vooral uw wensen en behoeften aan ons door en laat ons voor u op zoek gaan! Wij hebben een uitgebreid netwerk en kunnen vaak in korte tijd een voertuig vinden die in uw behoeften voorziet. En voor een proefrit en passing komen wij graag bij u in Eindhoven langs, zodat u niet helemaal naar ons hoeft te komen. Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s