Autoaanpassingen Breda

Woont u in de buurt van Breda en bent u op zoek naar een bedrijf dat autoaanpassingen uit kan voeren? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. In ons aanbod aan auto’s en bussen (bekijk direct het aanbod) vindt u het voertuig met de autoaanpassingen die ú nodig heeft. En als u ‘m niet in ons aanbod kunt vinden, kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikt voertuig, óf wij laten de autoaanpassingen op een bestaand voertuig doorvoeren door een van onze partners!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Autoaanpassingen zijn aanpassingen aan een voertuig met als doel het voertuig geschikt te maken voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. De auto of bus wordt bijvoorbeeld verlaagd, er wordt een oprijplaat gemonteerd, de brandstoftank wordt aangepast, er komt een driepuntsgordel voor de rolstoel en nog veel meer. Alles zodat een rolstoelgebruiker vervoerd kan worden of zodat hij/zij zélf in het voertuig kan rijden.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Autoaanpassingen doorvoeren is altijd maatwerk. Iedere situatie is namelijk anders en uw wensen en behoeften zijn daarin vaak uniek. Laat ons daarom uw wensen en behoeften weten, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een geschikt voertuig. Wij kijken eerst in ons eigen aanbod, maar als we hierin niets vinden, zoeken wij verder, zodat ook u in Breda een auto vindt met aanpassingen naar wens.

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een auto met aanpassingen die aansluiten op uw wensen, bieden wij ook andere services aan. Wij zorgen er op die manier voor dat u vanuit Breda gemakkelijk de weg op kunt! Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Autoaanpassingen zijn mogelijk op zowel auto’s als op bussen, om hier vervolgens bijvoorbeeld rolstoelauto’s of rolstoelbussen van te maken. Maar het is ook mogelijk om een auto aan te passen tot scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto. Hoe het voertuig wordt aangepast hangt volledig af van uw wensen en behoeften. Neem dus vooral contact met ons op om die wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u in Breda kunnen helpen aan een voertuig met de juiste autoaanpassingen!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een geschikt voertuig. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij vaak binnen korte tijd een geschikt voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u vinden. En zodra we eentje hebben gevonden, komen we met plezier bij u thuis in Breda langs voor een proefrit en passing aan huis! Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s