Autoaanpassingen Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat autoaanpassingen uit kan voeren of voertuigen met autoaanpassingen verkoopt? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij verkopen auto’s en bussen die aangepast zijn voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers, zodat zij gemakkelijk vervoerd kunnen worden of zelfs zelf kunnen rijden. Bekijk direct het aanbod aan rolstoelauto’s en rolstoelbussen of laat ons uw specifieke wensen en behoeften weten, dan gaan wij voor u op zoek, zodat ook ú in Amsterdam veilig de weg op kunt!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Autoaanpassingen zijn alle aanpassingen die worden uitgevoerd/toegepast waardoor een auto of bus beter toegankelijk wordt voor iemand met een lichamelijke beperking. Dit kan zijn zodat zij beter vervoerd kunnen worden of zodat zij zelf de auto kunnen besturen. Enkele voorbeelden van autoaanpassingen zijn het toevoegen van een oprijplaat, een verlaging van de bodem, een aangepaste brandstoftank en een vastzetsysteem voor een rolstoel.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Autoaanpassingen doorvoeren is altijd maatwerk. Iedere situatie is namelijk anders en uw wensen en behoeften zijn daarin vaak uniek. Laat ons daarom uw wensen en behoeften weten, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een geschikt voertuig. Wij kijken eerst in ons eigen aanbod, maar als we hierin niets vinden, zoeken wij verder, zodat ook u in Amsterdam een auto vindt met aanpassingen naar wens.

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een auto met aanpassingen die aansluiten op uw wensen, bieden wij ook andere services aan. Wij zorgen er op die manier voor dat u vanuit Amsterdam gemakkelijk de weg op kunt! Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Verschillende auto’s en bussen zijn geschikt om autoaanpassingen op uit te voeren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden omgebouwd tot rolstoelauto’s en rolstoelbussen. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto om te vormen tot scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto. De aanpassingen hangen eigenlijk volledig af van uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op om die zaken met ons te bespreken, dan helpen wij u in Amsterdam aan een voertuig dat bij u past!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Geef uw wensen, eisen en behoeften aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar een auto die geschikt is voor uw situatie. Door onze ruime ervaring en vergaande connecties kunnen wij vaak binnen korte tijd een geschikt voertuig voor u vinden. Wilt u hier een proefrit in maken en/of een passing uitvoeren? Dan komen wij graag met de auto bij u thuis in Amsterdam langs. Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s