Autoaanpassingen Amersfoort

Met de juiste autoaanpassingen kunt ook ú weer de weg op. Wij verkopen auto’s en bussen die op zo’n manier zijn aangepast, dat ze toegankelijk en bruikbaar worden voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo hebben wij bijvoorbeeld rolstoelauto’s en –bussen. Bekijk direct het aanbod of laat het ons weten als u hier niet uw auto in kunt vinden, dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikt voertuig. Zo kunt ook ú in Amersfoort weer veilig de weg op!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Met autoaanpassingen bedoelen we dat een auto op zo’n manier aangepast wordt dat deze weer toegankelijk en/of bruikbaar wordt door u. Stel bijvoorbeeld dat u een rolstoelgebruiker bent. Met de juiste autoaanpassingen zorgen wij ervoor dat u met uw rolstoel in de auto past en vervoerd kunt worden. Maar het is zelfs ook mogelijk om een auto zó aan te passen dat u deze zelf kunt bedienen. Voorbeelden van aanpassingen zijn een verlaging, een oprijplaat en een aangepaste brandstoftank.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Wij begrijpen heel goed dat u specifieke wensen en behoeften heeft wanneer het aankomt op autoaanpassingen. Laat die wensen en behoeften aan ons weten en wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een geschikt voertuig! Wij kijken eerst in ons eigen aanbod, maar als we hier geen geschikte auto voor u in Amersfoort in vinden, gebruiken wij onze connecties en zoeken we verder. Wij doen er alles aan om een voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u te vinden!

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Wij zoeken en vinden de auto die bij u past, aan uw wensen voldoet en in uw behoeften voorziet, zodat ook u in Amersfoort veilig de weg op kunt. Maar daar stoppen we niet. Onze service gaat nog een stuk verder! Zo kunt u ook bij ons terecht voor de onderstaande zaken:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Autoaanpassingen zijn mogelijk op zowel auto’s als op bussen, om hier vervolgens bijvoorbeeld rolstoelauto’s of rolstoelbussen van te maken. Maar het is ook mogelijk om een auto aan te passen tot scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto. Hoe het voertuig wordt aangepast hangt volledig af van uw wensen en behoeften. Neem dus vooral contact met ons op om die wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u in Amersfoort kunnen helpen aan een voertuig met de juiste autoaanpassingen!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een geschikt voertuig. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij vaak binnen korte tijd een geschikt voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u vinden. En zodra we eentje hebben gevonden, komen we met plezier bij u thuis in Amersfoort langs voor een proefrit en passing aan huis! Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s