Autoaanpassingen Almere

Woont u in de buurt van Almere en bent u op zoek naar een bedrijf dat autoaanpassingen uit kan voeren? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. In ons aanbod aan auto’s en bussen (bekijk direct het aanbod) vindt u het voertuig met de autoaanpassingen die ú nodig heeft. En als u ‘m niet in ons aanbod kunt vinden, kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikt voertuig, óf wij laten de autoaanpassingen op een bestaand voertuig doorvoeren door een van onze partners!

Autoaanpassingen van Kikkert Rolstoelauto’s

De auto’s van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Draaibare stoel
  • Handgas / Handrem
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
Informeer naar de mogelijkheden

Wat zijn autoaanpassingen?

Autoaanpassingen zijn aanpassingen aan een voertuig met als doel het voertuig geschikt te maken voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. De auto of bus wordt bijvoorbeeld verlaagd, er wordt een oprijplaat gemonteerd, de brandstoftank wordt aangepast, er komt een driepuntsgordel voor de rolstoel en nog veel meer. Alles zodat een rolstoelgebruiker vervoerd kan worden of zodat hij/zij zélf in het voertuig kan rijden.

Lees meer over autoaanpassingen

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Aanpassingen naar wens

Iedereen heeft andere behoeften wanneer het aankomt op autoaanpassingen. Daarom gaan wij graag met u in gesprek, om uw behoeften in kaart te brengen en vervolgens te zorgen dat wij een voertuig vinden met autoaanpassingen naar uw wens, zodat ook ú in Almere veilig de weg op kunt in een auto die is aangepast naar uw behoeften.

Services van Kikkert Rolstoelauto’s

Wij helpen u graag bij het vinden van het voertuig met de juiste autoaanpassingen voor u in Almere. Maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onze overige services. Zie bijvoorbeeld:

Autoaanpassingen – op welke voertuigen?

Autoaanpassingen zijn mogelijk op verschillende soorten voertuigen. Zo kan een auto worden aangepast tot een rolstoelauto, of een bus tot een rolstoelbus. Maar daarnaast kunnen we er ook een scootmobiel auto of een in andere zin aangepaste auto van maken. Het hangt eigenlijk compleet af van uw specifieke wensen en behoeften. Dus laat die vooral aan ons weten, zodat wij u in Almere kunnen helpen aan een voertuig met de juiste autoaanpassingen!

Auto zoekopdracht + proefrit aan huis!

Bent u op zoek naar een voertuig met specifieke autoaanpassingen? Geef dan vooral uw wensen en behoeften aan ons door en laat ons voor u op zoek gaan! Wij hebben een uitgebreid netwerk en kunnen vaak in korte tijd een voertuig vinden die in uw behoeften voorziet. En voor een proefrit en passing komen wij graag bij u in Almere langs, zodat u niet helemaal naar ons hoeft te komen. Wel zo makkelijk!

Geef uw wensen en behoeften door

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s