Auto op maat Apeldoorn

Woont u in de buurt van Apeldoorn en bent u op zoek naar een auto op maat? Dan bent u bij Rolstoelauto’s Kikkert aan het juiste adres. Wij hebben altijd een ruim assortiment aan op maat gemaakte auto’s in onze showroom staan (bekijk direct het aanbod) en kunnen deze ook voor u op maat (laten) maken. Zo weet u zeker dat u in een auto rijdt die aansluit op uw specifieke situatie.

Auto op maat van Rolstoelauto’s Kikkert

De auto’s op maat van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
informeer naar de mogelijkheden

Wat is een auto op maat?

Een auto op maat is een auto die op zo’n manier aangepast is dat deze perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. In de meeste gevallen gaat het erom dat de auto rolstoelvriendelijk wordt gemaakt, zodat iemand met een rolstoel gemakkelijk in de auto kan komen. Maar er zijn ook andere situaties en daarbij ook andere aanpassingen mogelijk. Wij zorgen ervoor dat wij een auto op maat voor u vinden.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Altijd een auto naar wens

Een auto naar wens is een auto op maat. Wij zorgen er namelijk voor dat uw auto compleet naar wens en behoefte op maat wordt gemaakt, zodat u wordt voorzien in wat u nodig heeft. Dit doen wij door óf te zoeken naar een auto op maat die perfect op uw situatie aansluit, óf door een bestaande auto op maat te laten maken door een van onze partners. Zo krijgt ook u in Apeldoorn een auto op maat die bij u past.

Wat voor soorten auto’s op maat zijn er?

In ons aanbod vindt u verschillende soorten auto’s op maat, van occasions tot nieuwe auto’s op maat, maar ook bijvoorbeeld bussen op maat (ook in zowel nieuwe staat als occasion). Bekijk het huidige aanbod online. Of kom langs vanuit Apeldoorn om onze showroom te bezoeken, dan kunnen wij u direct alle mogelijkheden laten zien! Heeft u specifieke wensen voor uw auto op maat? Geef ze dan aan ons door, dan gaan wij voor u op zoek naar de beste auto op maat voor uw situatie!

Services voor u

Naast de aankoop van een auto op maat kunt u voor nog veel meer services bij ons terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld uw huidige auto inkopen en deze taxeren, wij kunnen bij u in Apeldoorn langskomen voor een proefrit en passing aan huis, wij kunnen u helpen bij het aanvragen van het laag tarief wegenbelasting en we bieden zelf verscheidene garantie en servicemogelijkheden. Lees hier meer over onze services!

lees hier meer over onze services!

Garantie

Wij bieden u ook de mogelijkheid om bij ons een garantieovereenkomst af te sluiten. Dit is een overeenkomst met de GGG-garantie, waarmee u gedekt bent voor de kosten van elektronische of mechanische defecten. Wij controleren en onderhouden onze voertuigen uiteraard uitvoerig, maar toch kan het soms voorkomen dat er zich een defect voordoet. In die gevallen is deze extra garantie de uitkomst. Zo kunt ook u in Apeldoorn met een veilig en zeker gevoel de weg op met uw auto op maat.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s