Auto op maat Almere

Woont u in de buurt van Almere en bent u op zoek naar een auto op maat? Dan bent u bij Rolstoelauto’s Kikkert aan het juiste adres. Wij hebben altijd een ruim assortiment aan op maat gemaakte auto’s in onze showroom staan (bekijk direct het aanbod) en kunnen deze ook voor u op maat (laten) maken. Zo weet u zeker dat u in een auto rijdt die aansluit op uw specifieke situatie.

Auto op maat van Rolstoelauto’s Kikkert

De auto’s op maat van Rolstoelauto’s Kikkert bevatten:

  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer
informeer naar de mogelijkheden

Wat is een auto op maat?

Een auto op maat is een auto die op zo’n manier aangepast is dat deze perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. In de meeste gevallen gaat het erom dat de auto rolstoelvriendelijk wordt gemaakt, zodat iemand met een rolstoel gemakkelijk in de auto kan komen. Maar er zijn ook andere situaties en daarbij ook andere aanpassingen mogelijk. Wij zorgen ervoor dat wij een auto op maat voor u vinden.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Altijd een auto naar wens

Een auto naar wens is een auto op maat. Wij zorgen er namelijk voor dat uw auto compleet naar wens en behoefte op maat wordt gemaakt, zodat u wordt voorzien in wat u nodig heeft. Dit doen wij door óf te zoeken naar een auto op maat die perfect op uw situatie aansluit, óf door een bestaande auto op maat te laten maken door een van onze partners. Zo krijgt ook u in Almere een auto op maat die bij u past.

Wat voor soorten auto’s op maat zijn er?

Rolstoelauto’s Kikkert heeft voor Almere en omgeving meerdere soorten auto’s op maat. Zo hebben we occasions, maar ook nieuwe auto’s op maat. Daarnaast hebben we ook bussen op maat (ook zowel occasion als nieuw). Bekijk ons huidige aanbod online, maar kom ook eens langs in onze showroom! En als u specifieke wensen heeft, laat het ons dan weten! Dan gaan wij voor u op zoek naar de beste auto op maat voor uw situatie.

Services voor u

Wij zijn er niet slechts om een auto op maat aan u te verkopen. Wij kunnen u namelijk bij het complete proces helpen en ondersteunen. Zo kopen wij ook auto’s in, kunnen wij uw huidige voertuig taxeren, doen wij een proefrit en passing bij u aan huis in Almere, bieden wij verscheidene garantie en servicemogelijkheden en helpen wij u bij het aanvragen van het laag tarief wegenbelasting. Lees meer over onze services!

lees hier meer over onze services!

Garantie

Het is bij ons mogelijk om een overeenkomst af te sluiten op het gebied van garantie en service. Het gaat hierbij om een overeenkomst met een GGG-garantie, waardoor u gedekt bent voor de kosten van elektronisch en mechanisch defect. Want hoewel wij onze voertuigen uitvoerig controleren en onderhouden, zit een defect in een klein hoekje en dan biedt een garantieovereenkomst nét dat beetje extra zekerheid. Zo kunt ook u in Almere met een fijn gevoel de weg op met uw auto op maat.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s