Advies op maat

U kunt altijd bij ons terecht voor advies op maat. Wij hebben namelijk een jarenlange ervaring met rolstoelauto’s en -bussen en gebruiken deze kennis graag om met u in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Wij snappen hierin heel goed dat iedere situatie uniek is en dat de aanschaf van een rolstoelauto of -bus een persoonlijk iets is. Daarom willen we u ook graag voorzien van een voertuig dat perfect aansluit op uw wensen!

  • Vrijblijvend advies
  • Persoonlijk
  • Jarenlange ervaring
Neem contact op

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring als taxiondernemers weten wij precies wat voor ontwikkelingen en mogelijkheden er zijn op het gebied van rolstoelvoertuigen en rolstoelvervoer. En deze kennis en ervaring passen wij graag toe om u te voorzien van een rolstoelvoertuig dat perfect voldoet aan uw wensen en eisen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt, dus neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken en vrijblijvend en persoonlijk advies op maat te ontvangen!

Maatoplossingen

Wij staan altijd voor u klaar met advies op maat, en daarnaast kunnen wij uw auto of bus ook op maat laten aanpassen. Wij bespreken in dat geval graag uw wensen en behoeften met u en brengen graag samen met u in kaart over welke functionaliteiten uw auto of bus moet beschikken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw voertuig zó wordt aangepast dat hij perfect aan uw eisen voldoet. Neem daarom gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of lees hier meer over maatoplossingen.