Geen rolstoelauto is hetzelfde; net zoals iedere rolstoelgebruiker zijn eigen wensen heeft. Bij Kikkert Rolstoelauto’s streven we altijd naar de optimale mobiliteit voor onze klanten. Niet alleen voor de rolstoelgebruiker zelf, als voor gezin en begeleiders! We helpen u graag de juiste rolstoelauto op te speuren, of aanpassingen te maken aan een bestaand voertuig. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u daarbij advies op maat geven!

  • Unieke, persoonlijke aanpak
  • Altijd een groot aanbod rolstoelvoertuigen
  • Kennis van de nieuwste aanpassingen
  • Geheel vrijblijvend advies

De best mogelijke mobiliteit voor iedereen

Binnen ons bedrijf draait het maar om één ding: het beste vervoer vinden voor iedereen. Of u nu te maken heeft met een handicap, of met verminderde mobiliteit. Of iemand begeleidt die daarmee te maken heeft! In samenwerking vinden we altijd de oplossing die u weer op pad helpt. Moeiteloos, en met de juiste ondersteuning onderweg. Dat is ons vak!

Het begint met een gesprek

Een gesprek waarin we inventariseren welke wensen en behoeften u onderweg heeft. Is er een hulpmiddel dat u dagelijks mee wilt nemen, of wilt u met rolstoel en al het voertuig in kunnen? Wilt u misschien zelf achter het stuur plaatsnemen? Welke maatoplossingen zouden het voor u makkelijker maken om van A naar B te komen? Aan de hand van een eerste gesprek kunnen we u adviseren welke mogelijkheden er voor u zijn.

  • Wat heeft u nodig voor een optimale mobiliteit?
  • Welke hulpmiddelen wilt u vervoeren, en op welke manier?
  • Welke oplossingen kunnen u gemak en comfort brengen?

Groot aanbod nieuwe rolstoelauto’s en occasions

Standaard hebben we een ruim aanbod rolstoelauto’s en -bussen voor u op voorraad. Dit zijn zowel nieuwe modellen als occasions. Het kan zomaar zijn dat uw ideale voertuig erbij zit! En vinden we in het huidige aanbod niet direct wat bij u past? Dan gebruiken we ons netwerk om een passend voertuig voor u op te speuren.

Bekijk het huidige aanbod Start een zoekopdracht

Ontdek de vele mogelijkheden

Als we eenmaal een geschikt voertuig voor u gevonden hebben, is het tijd voor de kers op de taart. Met de juiste aanpassingen kunnen we uw rolstoelauto of -bus namelijk 100% voor u op maat maken! We adviseren u graag over de mogelijkheden bij uw specifieke beperking: wie weet is er wel meer mogelijk dan u in eerste instantie dacht.

We brengen graag samen met u in kaart over welke functionaliteiten uw auto of bus moet beschikken. Als ons plan rond is, passen onze ervaren monteurs deze zonder enig probleem toe in uw nieuwe voertuig! Ontdek welke maatoplossingen er allemaal mogelijk zijn.

Onze maatoplossingen

Klantervaringen

Vele tevreden klanten gingen u voor

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom langs in ons servicecenter in Hoogeveen. Er staan altijd bekwame medewerkers voor u klaar, die u graag te woord staan!

Neem contact op

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s