Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Aangepaste auto occasion Haarlem

Bent u op zoek naar een aangepaste auto occasion in Haarlem?. Kikkert Rolstoelauto’s helpt u graag verder. Het kan namelijk best een ingewikkelde zoektocht zijn, want de kans is groot dat u specifieke wensen heeft!

Ten eerste kunt u kijkje nemen in ons eigen aanbod aangepaste auto occasions. Hier vindt u auto’s van verschillende topmerken, zoals Mercedes, Renault en Citroën. Deze auto’s zijn in principe allemaal rijklaar, dus als u een aangepaste auto vindt die al volledig aan uw eisen voldoet, kunt u hier gelijk mee wegrijden.

Bent u op zoek naar een aangepaste auto occasion voor een zorginstelling, -instantie of een andere zakelijke bestemming? Ook dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u.

Bekijk ons aanbod aangepaste auto occasions

Extra aanpassingen

Heeft u binnen ons huidige aanbod aangepaste auto occasions in Haarlem een geschikte auto gevonden die een aantal noodzakelijke aanpassingen voor u mist? Die kans is aanwezig, want dit is erg persoonsgebonden. Gelukkig kunnen we altijd extra aanpassingen voor u doen.

Denk aan bijvoorbeeld:

 • een inrijplaat
 • vastzetsystemen voor rolstoel
 • driepuntsgordels voor rolstoel
 • verlaging bodem van auto
 • aangepaste brandstoftanks
 • een lier
 • en nog veel meer…

Wij gaan voor u op zoek

Binnen ons huidige aanbod auto occasions in Haarlem kunnen we veel aanpassingen uitvoeren. Heeft u toch nog andere specifieke wensen waar ons aanbod niet aan voldoet, bijvoorbeeld een bepaald bouwjaar, type of merk? Geen probleem!

Plaats een zoekopdracht op onze website of neem direct contact met ons op. Wij zoeken dan buiten ons eigen aanbod en binnen ons grote netwerk, verder naar de auto die aan uw wensen voldoet. In bijna alle gevallen vinden wij een geschikt voertuig.

Proefrit en passing aan huis

Heeft u de ideale aangepaste auto occasion in Haarlem gevonden? Mooi, dan is het tijd voor de volgende stap. Het is niet voor iedereen mogelijk om naar onze winkel in Hoogeveen te komen, dat begrijpen we goed. Maar u wilt wel zeker weten of de auto die u heeft uitgekozen goed bij u past. Daar hebben we iets op gevonden: een proefrit en passing bij u thuis!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Overige services

Een goede service bieden staat bij ons hoog in het vaandel. Het is immers niet niks, zo’n aangepaste auto kopen. Daarom verkopen we u de auto niet alleen, maar bieden we u naast een proefrit aan huis ook de volgende services aan:

 • Taxatie en overname van een eventueel huidig voertuig
 • Advies op maat en maatoplossingen
 • Proefrit en passing aan huis in de buurt van Haarlem
 • Zoektocht naar voertuig naar wens als wij deze nog niet aanbieden
 • En meer…
Bekijk onze services

Waarom Kikkert Rolstoelauto’s?

Voor een aangepaste auto occasion in de buurt van Haarlem bent u bij ons aan het goede adres. Waarom?

Wij zijn Jan en José Kikkert. Specialisten op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Dankzij onze ervaring in de taxi- en touringcar branche weten wij precies wat de mogelijkheden zijn. We hebben een breed netwerk opgebouwd, waardoor we vrijwel altijd aan uw specifieke wensen tegemoet kunnen komen.

De voordelen van Kikkert Rolstoelauto’s

Bij Kikkert Rolstoelauto’s bent u verzekerd van:

 • een persoonlijke benadering
 • vakkennis
 • passing op locatie
 • scherpe tarieven
 • een goede inruilprijs
 • 6 maanden garantie

Wilt u weten wat andere klanten van ons vinden? Lees onze klantbeoordelingen.

Neem contact op

Meer weten over aangepaste auto occasions in Haarlem? Neem direct contact met ons op. We staan u graag te woord via WhatsApp, e-mail of telefoon. Via WhatsApp zijn we zelfs van 9.00 tot 23.00 bereikbaar!

Ook bent u natuurlijk altijd welkom in onze winkel in Hoogeveen. Ziet u een auto die aan uw wensen voldoet? Maak gerust een proefrit!

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s