Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Aangepaste auto occasion Enschede

Bent u op zoek naar een aangepaste auto occasion in Enschede?. Kikkert Rolstoelauto’s helpt u graag verder. Het kan namelijk best een ingewikkelde zoektocht zijn, want de kans is groot dat u specifieke wensen heeft!

Ten eerste kunt u kijkje nemen in ons eigen aanbod aangepaste auto occasions. Hier vindt u auto’s van verschillende topmerken, zoals Mercedes, Renault en Citroën. Deze auto’s zijn in principe allemaal rijklaar, dus als u een aangepaste auto vindt die al volledig aan uw eisen voldoet, kunt u hier gelijk mee wegrijden.

Bent u op zoek naar een aangepaste auto occasion voor een zorginstelling, -instantie of een andere zakelijke bestemming? Ook dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u.

Bekijk ons aanbod aangepaste auto occasions

Extra aanpassingen

Heeft u binnen ons huidige aanbod aangepaste auto occasions in Enschede een geschikte auto gevonden die een aantal noodzakelijke aanpassingen voor u mist? Die kans is aanwezig, want dit is erg persoonsgebonden. Gelukkig kunnen we altijd extra aanpassingen voor u doen.

Denk aan bijvoorbeeld:

 • een inrijplaat
 • vastzetsystemen voor rolstoel
 • driepuntsgordels voor rolstoel
 • verlaging bodem van auto
 • aangepaste brandstoftanks
 • een lier
 • en nog veel meer…

Wij gaan voor u op zoek

Ook als u niets vindt binnen ons huidige aanbod auto occasions in Enschede laten we u liever niet in de steek. Daarom gaan we graag voor u op zoek binnen ons grote netwerk!

Heeft u een bepaald bouwjaar, type of merk in gedachten? Plaats een zoekopdracht op onze website of neem direct contact met ons op. Door onze ervaring vinden we bijna altijd een geschikt voertuig.

Proefrit en passing aan huis

Heeft u de ideale aangepaste auto occasion in Enschede gevonden? Mooi, dan is het tijd voor de volgende stap. Het is niet voor iedereen mogelijk om naar onze winkel in Hoogeveen te komen, dat begrijpen we goed. Maar u wilt wel zeker weten of de auto die u heeft uitgekozen goed bij u past. Daar hebben we iets op gevonden: een proefrit en passing bij u thuis!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Overige services

Een goede service bieden staat bij ons hoog in het vaandel. Het is immers niet niks, zo’n aangepaste auto kopen. Daarom verkopen we u de auto niet alleen, maar bieden we u naast een proefrit aan huis ook de volgende services aan:

 • Taxatie en overname van een eventueel huidig voertuig
 • Advies op maat en maatoplossingen
 • Proefrit en passing aan huis in de buurt van Enschede
 • Zoektocht naar voertuig naar wens als wij deze nog niet aanbieden
 • En meer…
Bekijk onze services

Waarom Kikkert Rolstoelauto’s?

Kikkert Rolstoelauto’s in de expert op het gebied van aangepaste auto occasions in de buurt van Enschede, onder andere dankzij onze ervaring in de taxi- en touringcar branche. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de mogelijkheden voor rolstoel aangepast vervoer en hebben wij een breed netwerk opgebouwd. Wij vinden zo vrijwel altijd een auto die aan uw specifieke wensen voldoet.

De voordelen van Kikkert Rolstoelauto’s

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u rekenen op:

 • een persoonlijke benadering
 • vakkennis
 • passing op locatie
 • scherpe tarieven
 • een goede inruilprijs
 • 6 maanden garantie

Wilt u weten wat andere klanten van ons vinden? Lees onze klantbeoordelingen.

Neem contact op

Heeft u nog vragen, of bent u geïnteresseerd in één van onze aangepaste auto occasions in Enschede? Neem direct contact met ons op. Stuur ons een bericht via WhatsApp, een e-mail of bel ons op, dan staan we je graag te woord.

Komt u liever op bezoek in de winkel in Hoogeveen? Gezellig! En mocht u tijdens uw bezoek een aangepaste auto zien die aan uw wensen voldoet, kunt u alvast een proefrit maken!

Bekijk van te voren wel even de openingstijden, want we zijn er niet elke dag.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s