Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Aangepaste auto occasion Assen

Zoekt u een aangepaste auto occasion in de buurt van Assen? Dan bent u bij Kikkert Rolstoelauto’s aan het juiste adres. In ons uitgebreide aanbod aangepaste auto occasions vindt u volledig op rolstoelen aangepaste voertuigen, van verschillende topmerken. Denk hierbij aan Mercedes, Citroën, Renault en meer! De auto’s zijn rijklaar, u kunt hier dus direct mee naar huis rijden.

Is de auto niet voor u thuis bedoeld? Ook zorginstellingen, -instanties of andere zakelijke klanten helpen we graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ons aanbod aangepaste auto occasions

Extra aanpassingen

Voldoen de auto’s uit ons huidige aanbod niet volledig aan uw wensen? Dat kan natuurlijk goed. Wij weten als geen ander dat u waarschijnlijk specifieke wensen heeft. Daarom helpen we u graag om aanpassingen die voor u noodzakelijk zijn alsnog door te voeren.

Denk aan bijvoorbeeld:

 • een inrijplaat
 • vastzetsystemen voor rolstoel
 • driepuntsgordels voor rolstoel
 • verlaging bodem van auto
 • aangepaste brandstoftanks
 • een lier
 • en nog veel meer…

Wij gaan voor u op zoek

Binnen ons huidige aanbod auto occasions in Assen kunnen we veel aanpassingen uitvoeren. Heeft u toch nog andere specifieke wensen waar ons aanbod niet aan voldoet, bijvoorbeeld een bepaald bouwjaar, type of merk? Geen probleem!

Plaats een zoekopdracht op onze website of neem direct contact met ons op. Wij zoeken dan buiten ons eigen aanbod en binnen ons grote netwerk, verder naar de auto die aan uw wensen voldoet. In bijna alle gevallen vinden wij een geschikt voertuig.

Proefrit en passing aan huis

Heeft u de ideale aangepaste auto occasion in Assen gevonden? Mooi, dan is het tijd voor de volgende stap. Het is niet voor iedereen mogelijk om naar onze winkel in Hoogeveen te komen, dat begrijpen we goed. Maar u wilt wel zeker weten of de auto die u heeft uitgekozen goed bij u past. Daar hebben we iets op gevonden: een proefrit en passing bij u thuis!

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Aangepaste auto kopen? Bekijk ons aanbod!

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

"Jan, wij zijn zo gelukkig met de auto en we zijn je zeer dankbaar voor de prettige manier van zaken doen."

"Eerlijk en duidelijk. Prettig contact. Een fijne en persoonlijk ervaring in deze tijd."

"Meedenkend bedrijf waar de wens van de klant centraal staat. Bedankt Jan!

Overige services

Een goede service bieden staat bij ons hoog in het vaandel. Het is immers niet niks, zo’n aangepaste auto kopen. Daarom verkopen we u de auto niet alleen, maar bieden we u naast een proefrit aan huis ook de volgende services aan:

 • Taxatie en overname van een eventueel huidig voertuig
 • Advies op maat en maatoplossingen
 • Proefrit en passing aan huis in de buurt van Assen
 • Zoektocht naar voertuig naar wens als wij deze nog niet aanbieden
 • En meer…
Bekijk onze services

Waarom Kikkert Rolstoelauto’s?

Wij bieden u de meest geschikte aangepaste auto occasion in de buurt van Assen. Dat durven wij te zeggen, dankzij onder andere onze ervaring in de taxi- en touringcar branche. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de mogelijkheden voor rolstoel aangepast vervoer. Daarnaast bouwden we een breed netwerk op, waardoor we vrijwel altijd een auto vinden die aan al uw specifieke wensen voldoet.

De voordelen van Kikkert Rolstoelauto’s

Bij Kikkert Rolstoelauto’s kunt u rekenen op:

 • een persoonlijke benadering
 • vakkennis
 • passing op locatie
 • scherpe tarieven
 • een goede inruilprijs
 • 6 maanden garantie

Wat zeggen klanten over ons? Lees onze klantbeoordelingen.

Neem contact op

Klaar om op zoek te gaan naar de perfecte aangepaste auto occasion in Assen? Neem direct contact met ons op. We zijn dagelijks van 9.00 tot 23.00 bereikbaar via WhatsApp, maar u mag ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. Ook bent u van harte welkom onze winkel in Hoogeveen te bezoeken om ons aanbod te bekijken en direct een proefrit te maken. Checkt u van te voren de openingstijden? Het zou jammer zijn als u voor een dichte deur komt te staan.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcar ondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een aangepaste auto kopen die dankzij de juiste autoaanpassingen perfect bij uw situatie past.

Lees meer over Kikkert Rolstoelauto’s