Autohuys Kikkert is specialist in de in- en verkoop van gebruikte aangepaste auto’s en bussen. Wij zijn dan ook hét adres om een aangepaste auto te kopen. Maar naast een aangepaste occasion kunt u ook bij ons terecht voor een aangepaste nieuwe auto! Waar u dus ook naar op zoek bent, een gebruikt of een nieuw voertuig, een auto of een bus: u vindt het bij Autohuys Kikkert.

Wij gaan op zoek

Wilt u een aangepaste auto kopen? Dan kunt u in ons aanbod kijken of de geschikte auto voor u er tussen zit. Zo niet, dan kunt u al uw wensen, eisen en behoeften ook aan ons doorgeven en ons voor u laten zoeken! Wij hebben meerdere connecties en kunnen uw gewenste auto waarschijnlijk heel snel voor u vinden. Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te geven!

06 273 927 18

Dagelijks bereikbaar via Whatsapp!

tussen 8.00 – 23.00

Zelf aanpassen

U kunt natuurlijk ook een nieuwe aangepaste auto kopen. Rolstoelauto’s Kikkert heeft een breed aanbod aan auto’s, welke wij zelf specifiek naar uw wens aan kunnen passen. Zo weet u zeker dat de auto perfect naar wens wordt aangepast en dat alles naar uw behoeften is ingericht. Kom gerust eens bij ons langs om het aanbod aan auto’s te bekijken of neem contact op voor meer informatie.

Zorgeloos rijden

Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt rijden. Daarom doen wij er alles aan om voor u het perfecte voertuig te vinden, zodat u bij ons een aangepaste auto kunt kopen die compleet voldoet aan uw wensen en eisen. Wilt u graag een proefrit maken? Dat kan! Wij komen zelfs graag met het rolstoel aangepaste voertuig bij u langs om u de gelegenheid te bieden het voertuig te bekijken en te proberen!

Huidige aangepaste auto inruilen?

Wilt u uw huidige (aangepaste) auto inleveren? Ook dat is mogelijk bij Rolstoelauto’s Kikkert. Daarnaast kunnen wij hierin ook de rol van bemiddelaar innemen. Om u hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het belangrijk dat u met het voertuig bij ons langskomt. Is dat niet mogelijk? Dan kunt u ook ons online taxatieformulier invullen voor een inschatting. Wij beantwoorden dit formulier binnen 24 uur.

Wat is een aangepaste auto?

Een aangepaste auto is een auto waaraan aanpassingen worden gedaan, zodat het voertuig rolstoelvriendelijk wordt. Achterin de auto wordt ruimte gemaakt voor een rolstoel en het voertuig wordt voorzien van bijvoorbeeld een oprijplaat of een rolstoellift. Zo wordt de auto makkelijk toegankelijk voor iemand in een rolstoel.

Aangepaste auto occasion

Bent u op zoek naar een tweedehandse aangepaste auto? Die kunnen wij voor u vinden. Óf wij hebben een geschikte auto in ons bestaande assortiment, óf wij gaan voor u op zoek naar een geschikte occasion aan de hand van uw wensen. De auto kunnen we vervolgens ook altijd nog aanpassen naar uw specifieke behoeften. Zo heeft u een geschikte aangepaste auto voor een voordelige prijs!

Contact

Heeft u nog vragen over het kopen van een aangepaste auto bij Rolstoelauto’s Kikkert? Wilt u uw wensen doorgeven, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een geschikt voertuig? Of wilt u een afspraak met ons maken en persoonlijk uw wensen doornemen? Neem in alle gevallen gerust eens contact met ons op via de telefoon, via WhatsApp of via een e-mail. Wij helpen u met alle plezier op weg!

Levering in heel Nederland!

Wij leveren onze rolstoelauto’s en rolstoelbussen door geheel Nederland. We willen namelijk dat iedereen die op zoek is naar een rolstoelauto of -bus ook daadwerkelijk één vindt die voldoet aan zijn/haar wensen. Dus komt u uit Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delfzijl, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoogeveen, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle of een andere plek en wilt u een rolstoelauto kopen? Dan bent u bij Rolstoelauto’s Kikkert aan het juiste adres!

jan kikkert

Neem vrijblijvend contact met ons op

0524-820062 | info@kikkert-rolstoelautos.nl