Persoonlijk contact staat bij ons voorop! Vragen? Neem contact op.

Aangepaste auto Almere

Woont u in de buurt van Almere en omgeving en bent u op zoek naar een aangepaste auto? Dan bent u bij Rolstoelauto’s Kikkert aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat we een geschikte aangepaste auto vinden die helemaal past bij de wensen van u als eindgebruiker. Kom langs bij Kikkert Rolstoelauto’s in Hoogeveen en maak vrijblijvend een proefrit in één van onze rolstoelauto’s/rolstoelbussen.

Aangepaste auto’s van Kikkert Rolstoelauto’s

De aangepaste auto’s van Kikkert Rolstoelauto’s bevatten:
  • Oprijplaat
  • Vastzetsysteem voor rolstoel
  • Driepuntsgordel voor rolstoel
  • Verlaging bodem
  • Aangepaste brandstoftank
  • Lier
  • En nog veel meer

Informeer naar de mogelijkheden >

Wat is een aangepaste auto?

Een aangepaste auto houdt in dat er aanpassingen zijn gedaan waardoor een auto rolstoelvriendelijk is geworden. Dat zorgt ervoor dat iemand met een rolstoel gemakkelijk in de auto kan komen. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig, daarbij kunt u onder meer denken aan een rolstoellift of bijvoorbeeld een inrijplaat.

Plan vrijblijvend een proefrit en passing aan huis!

Interesse in onze voertuigen? Bekijk ons aanbod

Wie zijn wij?

Rolstoelauto’s Kikkert is gespecialiseerd in de verkoop en advisering van aangepaste auto’s in de omgeving van Almere. Door jarenlange opgebouwde expertise zorgen wij ervoor dat we de perfecte auto’s kunnen samenstellen. Met aangepaste auto’s van Kikkert kunt u zorgeloos de weg op.

Wat voor soort aangepaste auto’s hebben we bij Kikkert?

Bij Rolstoelauto’s Kikkert hebben we in Almere en omgeving zowel occasion als ook nieuwe aangepaste auto’s. Op die manier zorgen we voor een uitgebreid aanbod waar u uit kunt kiezen. We kunnen de auto’s heel specifiek aanpassen, waardoor deze helemaal op maat zijn voor de eindgebruiker.

Andere wensen

Mocht u op zoek zijn naar een tweedehands aangepaste auto in de buurt van Almere en we hebben die niet in ons assortiment, dan gaan we voor u op zoek naar een andere geschikte occasion in Almere en omgeving. Deze aangepaste auto kunnen we vervolgens altijd nog aanpassen naar uw specifieke behoeften.

Garantie

Bij Rolstoelauto’s Kikkert is het mogelijk om een overeenkomst af te sluiten op het gebied van garantie en service. Deze overeenkomst wordt gesloten met de GGG-Garantie, waardoor u gedekt bent voor de kosten van elektronisch en mechanisch effect. Onze voertuigen in Almere en omgeving worden namelijk met veel zorg onderhouden, maar een dergelijke overeenkomst geeft net dat beetje extra zekerheid.

Jan & José Kikkert

Wij weten als geen ander wat een rolstoelgebruiker wenst

Vanuit ons verleden als taxi- en touringcarondernemers zijn wij goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoel aangepast vervoer. Door ons brede netwerk in de wereld van het aangepaste vervoer zijn wij uitstekend in staat om voor elke specifieke behoefte een juiste oplossing te bieden. Daardoor kunt u altijd een rolstoelauto kopen die perfect bij uw situatie past.

Advies op maat